Troyaninfo.com

Туристически информационен сайт

Къща "Лабади"

Заповядайте в къща за гости “ЛАБАДИ”, с.ОРЕШАК, на 6 км. от гр. Троян. Предлага отлични условия за една добра почивка в центъра на селото, на тиха и спокойна улица с много зеленина, красива гледка към балкана, в близост до Троянския манастир, Национално изложение на художествените занаяти и Природо-Научния музей в с.Черни Осъм. Къщата предлага 6 стаи с 14 легла, 3 санитарни възела, оборудван кухненски салон и трапезария с камина, кабелна телевизия , интернет, лятна градина с барбекю.

 

3 стаи - 6 легла

с.Орешак, ул."Иван Донев" № 15
тел. 0878 / 817-297

Семеен хотел "Странноприемница"

 Заповядайте в нашия малък уютен хотел в който умело се съчетават стара българска архитектура и дискретен лукс. В механата ни ще имате възможност да се насладите както на модерната кулинария,така и на традиционната българска кухня. Нашите гости могат да избират измежду 9 двойни стаи и 2 мезонета. Обзаведени елегантно, с вкус и внимание към детайла, те предлагат всичко необходимо за комфортен престой: LCD телевизор с кабелна телевизия, климатик и отопление, Wi-Fi интернет, самостоятелна модерна баня със сешоар, тераса с красив изглед към планината.

 

  11 стаи - 22 легла

с.Орешак, ул."Стара планина" № 207
тел. 06952 / 21-09
 

Хотел "Света гора"

 Чудно красива девствена природа. Свеж планински въздух с дъх на билки и горски плодове. Дълбоки уханни и мистериозни гори. Сред такава романтична и спокойна обстановка се намира семеен хотел “Света гора” – истински рай за любителите на природата, тишината и спокойствието. Семеен хотел “Света гора” е разположен в село Орешак, до Националния изложбен център на художествените занаяти и приложните изкуства, в непосредствена близост до Троянския манастир.

 

16 стаи - 32 легла

с.Орешак - вилна зона
тел. 06952 / 3160

Семеен хотел "Каза арт"

 Хотел Casa Art в Орешака, до Троянският манастир е уникален по своята концепция, замисъл и изпълнение - симбиоза от изкуство, артистични мебели и фантастична кулинария.

Тематичните стаи на Хотел Casa Art са вдъхновени от основните сили във вселената – Море, Земя, Слънце, Луна, Въздух, Вятър, Любов. Всяка една е обзаведена с различен интериор и артистични мебели допълващи тематиката.

 

14 стаи - 28 легла

с.Орешак, ул."Стара планина" № 44
тел. 0887 / 427587

Самостоятелни стаи в къща "ВИА"

 Разположен в с. Орешак, в подножието на Троянския Балкан, на 550 м. надморска височина, хотел ВИА предлага чудесни възможности както за активна почивка, спорт и туризъм, така и за работни срещи, бизнес пътувания и др. На 150 км от София, в централната част на страната, хотелът е достъпен и от повечето големи градове в България. Чистият въздух, далече от промишлени центрове, тишината и природата на един от най-красивите кътове у нас, правят мястото особено привлекателно за отдих и туризъм.

 

 3 стаи - 6 легла

с.Орешак, ул."Иван Павлов" № 8
тел. 06952 / 23-66